24/7 bereikbaar

Allround loodgietersbedrijf
24/7 bereikbaar
Ervaren vakmannen
Gericht op kwaliteit

Hulp van onze spoedservice in Almere

In veel gevallen heeft u de hulp van een loodgieter van ons loodgietersbedrijf niet direct nodig. Het aanleggen van nieuwe leidingen kan bijvoorbeeld prima tot een volgende werkdag wachten! Er zijn echter ook loodgietersklussen die u het liefst vandaag nog wilt laten uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het herstellen van een lekkage of het verhelpen van een verstopping in de afvoer. In beide gevallen kunnen er vervelende situaties ontstaan! Denk aan waterschade aan uw muren, een nare stank in huis, enzovoorts. In dergelijke situaties staat onze spoedservice in Almere voor u klaar om hulp te bieden.

Houd er rekening mee dat het inschakelen van deze spoedservice in Almere extra kosten met zich meebrengt. Het is zodoende raadzaam om de hulp van de spoedservice enkel in te schakelen als een klus niet tot een volgende werkdag kan wachten. U kunt de spoedservice van ons loodgietersbedrijf zowel op werkdagen als in de weekenden inschakelen. Daarbij staan wij 24-uur per dag voor u klaar met onze spoedservice.

Welke klussen door de spoedservice in Almere uit laten voeren?

Het kan af en toe best lastig zijn om te bepalen of u de hulp van onze spoedservice in Almere echt nodig heeft. In het geval van een cv-ketelstoring op een warme zomeravond kunt u immers ook tot een volgende dag wachten met het inschakelen van een loodgieter. Wanneer het echter om een forse lekkage in huis gaat kan dit niet! Een lekkage kan voor een blijvende waterschade aan uw woning zorgen, als u deze niet tijdig laat herstellen. Denk aan schimmelplekken op muren, rotplekken in het hout van uw vloeren, enzovoorts.

Een lekkage oplossen is voor veel woningbezitters een hele opgave. Bij het herstellen van de lekkage moet men namelijk eerst naar de bron van de lekkage zoeken. Vaak gaat het om een kleine beschadiging aan leiding, speling tussen twee leidingstukken, enzovoorts. Onze spoedservice uit Almere kan verschillende hulpmiddelen inzetten, die het vinden van de bron van een lekkage aanzienlijk makkelijker maken.

Overige klussen voor onze spoedservice

Spoedservice loodgieter huizenNaast het verhelpen van lekkages kan onze spoedservice in Almere u ook met tal van andere klussen van dienst zijn. Denk aan het herstel van een cv-ketelstoring in de herfst- of wintermaanden. Wij voorkomen dat u een lange avond in een koude woning moet verblijven! Ook het herstellen van een afvoerverstopping hoort bij ons tot de mogelijkheden. Het is vaak voldoende om de afvoer onder een hoge druk door te spuiten, waarmee vervelende verstoppingen letterlijk voor u opgelost worden.